FAQ

Wat is een Pinbumper?

Een Pinbumper is een beschermende bumper die om een pinautomaat geplaatst kan worden om deze te beschermen tegen schade door weer of vandalisme.

Waarvan is de Pinbumper gemaakt?

De Pinbumper is meestal gemaakt van rubber, die weerbestendig zijn en bestand zijn tegen een stootje.

Hoe beschermt de Pinbumper de pinautomaat?

De Pinbumper fungeert als een schild tegen ongevallen en beschadigingen. Hierdoor gaat het pinapparaat aanzienlijk langer mee. 

Hoe bevestig ik de Pinbumper?

De Pinbumper zal om het specifieke model dat u in huis heeft passen en zal daarom makkelijk te bevestigen zijn om het apparaat. 

Past de Pinbumper op alle modellen van pinautomaten?

Nee, Pinbumper zijn ontworpen om specifieke modellen van pinautomaten te passen. Zorg ervoor dat je de compatibiliteit van de bumper met je pinautomaat model controleert voordat je deze koopt.

Kan de Pinbumper worden aangepast?

Ja, sommige fabrikanten bieden aanpassingsopties zoals branding of kleuropties voor de Pinbumper. Wanneer dit een vraag is zullen er echter extra kosten in rekening worden gebracht voor aanpassingen en zal de levering langer duren. 

Hoe lang gaat de Pinbumper mee?

De levensduur van een Pinbumper kan variëren afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte materialen en de frequentie van gebruik. Over het algemeen kan een bumper enkele jaren meegaan.

Kan ik de Pinbumper schoonmaken?

Ja, Pinbumper kunnen worden schoongemaakt met milde zeep en water.