Privacy en cookies

Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons geeft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die hieraan in de privacywetgeving worden gesteld.

Toestemming voor aankoop

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, dan hebben wij van u bedrijfs- en/of persoonsgegevens nodig, zoals uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. In verband met uw aankoop geeft u ons toestemming om uw gegevens, uitsluitend om onze overeenkomst met u na te komen, op te slaan.

Worden gegevens aan derden doorgegeven?

Uw gegevens worden overeenkomstig ons leveringscontract aan mijnwebwinkel.nl (leverancier van de webshop) doorgegeven. Wij hebben een gegevensverwerkingsovereenkomst met hen gesloten. Mijnwebwinkel.nl zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Uw persoonsgegevens worden alleen aan derden doorgegeven als de betaalmethode die u heeft geselecteerd ons verplicht om deze gegevens te verstrekken. Er worden geen persoonsgegevens aan derden verkocht.

Welke gegevens worden opgeslagen en hoe lang?

Wij slaan relevante gegevens op gedurende de bewaartermijn die de Nederlandse wet- en regelgeving ten aanzien van boekhoudingen verplicht stelt. Om u te beschermen tegen fraude wordt ook uw IP-adres opgeslagen.

Recht van inzage van gegevens

Volgens de AVG heeft u recht van inzage van de gegevens die wij over u hebben opgeslagen. U heeft ook het recht om te verzoeken dat de gegevens worden gerectificeerd. Voor hulp hierbij neemt u contact met ons op via verkoop@pinbumper.nl of tel: 015-3642156

Beheer van persoonsgegevens

Als u van mening bent dat wij op enigerlei wijze niet voldoen aan de eisen die worden gesteld aan persoonsgegevensbeheer, dan kunt u ook contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens in Nederland.

Cookies

Op onze website worden cookies of vergelijkbare technologieën gebruikt waarbij informatie op het device wordt opgeslagen en/of uitgelezen gebruikt om:

  • Functionaliteiten van de website mogelijk te maken en om de website te beschermen (technische of functionele cookies);
  • Het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytics cookies).

In uw browser kunt u instellen dat het opslaan van cookies alleen wordt geaccepteerd, wanneer u ermee instemt. Let op: veel websites werken niet optimaal als de cookies zijn uitgeschakeld.

© 2018 - 2020 Pinbumper® | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel