Defect na val

Met onze beschermhoes om uw mobiele pinautomaat neemt u in ieder geval één goede maatregel om het defect raken van uw (mobiele) pinautomaat te verkleinen nadat hij is gevallen.

Als hij met een beschermhoes valt, is de kans echt veel kleiner dat hij breekt of door de schok helemaal niet meer werkt. Onze ervaring is dat alle mobiele pinautomaten af en toe vallen, omdat ze glad zijn en daarom uit een hand glijdt. Doordat de pinbumper van rubber is, glijdt hij ook niet zo snel uit een hand. Vergelijk het met een mobiele telefoon.

Als u een mobiele pinautomaat zonder onderhoudscontract laat repareren, dan kost u dat een veelvoud van deze beschermhoes. Hij beschermt de mobiele pinautomaat beter tegen een stootje. Net als het hoesje om uw smartphone. Vrijwel iedereen heeft een hoesje om zijn of haar smartphone. 

Een Pinbumper® beschermt de pinautomaat. Wij garanderen echter niet dat de pinautomaat niet meer defect of stuk kan of is na een val of door stoten enz., maar de kans is aanmerkelijk kleiner dan zonder een beschermhoes. Wij hebben een beschermhoes voor de meest gebruikte mobiele pinautomaat, de Verifone VX680, op voorraad.

Bestellen kan hier via onze online webwinkel.

© 2018 - 2023 Pinbumper® | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel